COVID-19

Informatie

COVID-19 en uw Vakantie

Update: 30-03-2020

Laatste informatie over het coronavirus 

Er zijn op dit moment veel vragen met betrekking tot het coronavirus (COVID-19). Wij stellen alles in het werk om iedereen van een antwoord te voorzien. Het kan voorkomen dat we telefonisch moeilijker bereikbaar zijn. U kunt ons ook altijd een email sturen of ons contactformulier invullen.  

Onze vakantieparken zijn geopend. Voor een verblijf op onze parken gelden dezelfde landelijke richtlijnen als die u thuis opvolgt. Daarnaast nemen wij een aantal extra maatregelen. 

Faciliteiten
Het landelijk beleid is erop gericht om de sociale contacten met anderen tot een minimum te beperken en de (hand)hygiëne te waarborgen. Wij schudden geen handen en voorkomen lichamelijk contact. Op al onze vakantieparken hebben we het restaurant, het zwembad (geldt voor Villapark de Weerribben) tot 1 juni 2020 gesloten. Tot die tijd zijn er mogelijkheden om evt. maaltijden te laten bezorgen. De receptie en fietsverhuur zijn beperkt open. U kunt er nog steeds op uit in de omgeving, Nationaal Park Weerribben Wieden. 

Uw boeking in de periode t/m 1 juni
Gasten die een verblijf hebben geboekt bij Vakantieparken Weerribben Wieden met een aankomstdatum t/m 1 juni 2020 kunnen hun vakantie kosteloos verzetten naar een andere datum in het jaar 2020 op hetzelfde vakantiepark. Een vakantie in een andere periode kan wel iets duurder uitvallen vanwege het hoogseizoen. In dat geval wordt alleen het verschil verrekend. Neem telefonisch contact met ons op om uw vakantie naar een latere datum te verplaatsen en de voorwaarden te bespreken. 

Ook is het mogelijk om een recreatie-voucher aan te vragen ter waarde van het door uw reeds betaalde reissom. De voucher kunt u hier aanvragen. Met de recreatie-voucher kunt u een nieuwe reis boeken met aankomstdatum tot 13 maanden na de oorspronkelijke aankomstdatum. 

Is uw vakantie reeds omgeboekt of geannuleerd? Dan kunt u hier alsnog een recreatie-voucher aanvragen. 

Wilt u uw vakantie annuleren? Dat is niet nodig omdat u de recreatie-voucher kan aanvragen. Hiermee kunt u een nieuwe verblijf boeken. Wilt u toch annuleren dan vindt u hier meer informatie: algemene voorwaarden pagina. Tip: Aan annuleren zijn kosten verbonden. Check de voorwaarden bij uw annuleringsverzekering. Dan weet u of u recht heeft op een vergoeding.

Voor aankomsten vanaf 2 juni verzoeken wij u op een later moment contact met ons op te nemen. 

Vakantieparken Weerribben Wieden houdt de situatie omtrent het coronavirus en de aanbevelingen die hierbij horen nauwlettend in de gaten. Wij volgen de aanwijzingen op van Roompot Group.

Wij danken u voor uw medewerking.

Voor vragen kunt u ons bereiken op: Telefoon: +31(0)561-451414 Mail: info@weerribben.com